budući školarci

Foto - Predškolci Dječjeg vrtića Bambi u Sračincu oprostili se od vrtića i kreću u nove avanture

Objavljeno: 03.07.2024. 11:05

Zadnja izmjena: 03.07.2024. 11:08

Predškolske skupine Dječjeg vrtića Bambi u Sračincu pripremile su zajedno sa svojim odgojiteljicama prigodni program završnih svečanosti. Završne svečanosti bile su ispunjene pjesmom, plesom i recitacijama.

Predškolcima, „maturantima vrtića“, bile su dodijeljene diplome za uspješan završetak predškolskog programa. Nakon toga uslijedilo je druženje djece s roditeljima i odgojiteljicama. U redovan predškolski program Dječjeg vrtića Bambi bilo je uključeno 45 djece, dok je u vanjski program predškole bilo uključeno 12 djece. Ravnateljica vrtića Kristijana Silov zahvalila je roditeljima predškolaca i Općini Sračinec na suradnji, podršci, razumijevanju i danom povjerenju.

-Dragi predškolci, pred vama su novi izazovi i nova prijateljstva. Želimo vam mnogo uspjeha u daljnjem školovanju. Znamo da ćete biti sjajni učenici i da ćete nastaviti rasti i razvijati se u divne osobe kakve ste već sada. Hvala vam na svakom vašem osmijehu, zagrljaju i ljubavi koju ste nam donijeli. Sjećati ćemo vas se s ljubavlju i ponosom. Sretno! – poručila je ravnateljica predškolcima.

Na završnoj svečanosti predškolske skupine „Bombončići“ prisustvovao je načelnik Općine Sračinec, Božidar Novoselec dok je na završnoj svečanosti skupine „Ježići“ prisustvovao predsjednik Općinskog vijeća, Krunoslav Lukačić.  

Komentari