općina bednja

Foto - Predškolci Dječjeg vrtića Zibeljko oprostili se od vrtića, hrabro kreću u nove avanture

Objavljeno: 28.05.2024. 12:30

Zadnja izmjena: 28.05.2024. 12:36

Na kraju još jedne pedagoške godine, nova generacija predškolaca priredbom se oprostila od Dječjeg vrtića Zibeljko.

Nakon priredbe, održano je i druženje mališana sa odgojiteljicama i roditeljima, a pridružio im se i načelnik Općine Bednja, Damir Poljak, kao i predsjednik Općinskog vijeća Vladimir Kramarić te članovi Upravnog vijeća Dječjeg vrtića Zibeljko. Tim je povodom načelnik Poljak zahvalio svim tetama na njihovom predanom radu.

- Velika zahvala i roditeljima koji su povjerili svoju djecu Dječjem vrtiću Zibeljko, znajući da će odrastati u toplom i sigurnom okruženju, a mališanima od svega srca želim puno uspjeha u daljnjem školovanju - rekao je načelnik Poljak te dodao kako je Dječji vrtić Zibeljko otvoren prije više od 3 godine zahvaljujući ulaganju većem od milijun eura.

- Nekada oronuo i zapušten objekt u središtu Bednje pretvorili smo u jedan novi, moderan dječji vrtić. Vjerujem kako su djelatnici vrtića zadovoljni, ali i roditelji sa uvjetima u kojima borave njihova djeca, dok osmijesi na dječjim licima potvrđuju da je naš dječji vrtić bio i jest pravo mjesto za njih - rekao je načelnik Poljak.

Komentari