Općina Cestica

Foto - Predstavljen roman cestičkog autora Danka Furjana

Objavljeno: 03.11.2023. 18:03

Zadnja izmjena: 03.11.2023. 18:18

Prvi roman cestičkog autora Danka Furjana "Pjesme vječne ljubavi" predstavljen je sinoć u velikoj dvorani Kulturnog centra u Cestici, a tijekom večeri dijelove iz knjige u tri navrata pročitala je Lana Furjan.

Predstavljanje je vodio poznati varaždinski televizijski novinar Kristijan Petrović – Kiki, na početku je mlada glazbenica Marija Elena Hodić odsvirala skladbu na violini na kojoj se temelji sam roman, a između govornog dijela programa nastupila je Marta Kos i Ivan Furjan, izvijestili su danas iz Općine Cestica.

 U završnom dijelu predstavljanja, autor je u znak zahvale za pomoć kod uređenja, pripreme, tiskanja i predstavljanja knjige, po jedan primjerak knjige uručio kćerki urednice Jeleni Majhenr. Obadić, Tamari Hojnik, Miroslavu Buniću, Mariji Eleni Hodić i načelniku Mirki Korotaju, koji je autoru čestitao na izdanju knjige.

Knjiga je podijeljena je na 24 poglavlja, a na zadnjoj strani korica je kratki osvrt na glavne likove, Ninu Majera iz Varaždina i njegovu djevojku Leny koja je tragično preminula u prometnoj nesreći na putu za Augsburg.

Nakladnici knjige Pjesme vječne ljubavi su Mini-print i Prekorje, a knjiga je otisnuta u listopada 2023. godine u Varaždinu. Uskoro će biti u prodaji eknjižare i moći će se kupiti po cijeni od 20 eura, navode iz Općine Cestica.

Komentari