Foto - Predstavljena prva glazbena kamperica u Hrvatskoj

Tijekom ljeta planira se putovanje kamperice po gradu i sviranje po različitim lokacijama i kvartovima kako bi njezina glazba pridonijela gradskom ugođaju.
Objavljeno: 21.04.2021. 12:34

Zadnja izmjena: 21.04.2021. 12:34

Foto: Dino Možek

Danas je na Korzu predstavljena glazbena kamperica, odnosno prikolica, čiji je autor varaždinski inovator Siniša Vugrek.

Tijekom ljeta planira se putovanje kamperice po gradu i sviranje po različitim lokacijama i kvartovima kako bi njezina glazba pridonijela gradskom ugođaju. Kamperica će ove subote svirati na Korzu, a u nedjelju će svirati na Dravi. 

- Ideja kreiranja ove glazbene kamperice je bila da se ljudi u gradu razvesele te da im se u ovo pandemijsko vrijeme pruži nekakav dodatni zabavni sadržaj. - izjavio je kreator kamperice Vugrek.

- U ovo vrijeme kada su svi nastupi i koncerti onemogućeni, građani su željni dobrih koncerata i dobre glazbe. Ovo je na neki način spoj naših inovacija i naše dobre glazbene tradicije. - nadodao je gradonačelnik Čehok.

Predstavljanju su prisustvovali varaždinski gradonačelnik i predsjednik Turističke zajednice grada Varaždina, Ivan Čehok te direktorica Turističkog ureda Turističke zajednice grada Varaždina, Jelena Toth.

Komentari