prošpancirale se

FOTO: Predstavnice Ženske inicijative HNS Hrvatske posjetile Špancirfest

Objavljeno: 22.08.2018. 11:32

Zadnja izmjena: 22.08.2018. 11:38

Predstavnice Ženske inicijative HNS Hrvatske prošpancirale su ulicama Varaždina, a festivalom dobrih emocija provela ih je potpredsjednica Ženske inicijative HNS na nacionalnoj razini i predsjednica Ženske inicijative Podružnice HNS Varaždin Andreja Blazinarić.

Između ostalih, u delegaciji je bila i predsjednica Ženske inicijative HNS Hrvatske Karolina Juzbašić te druge predstavnice županijskih Ženskih inicijativa HNS-a. Nakon sastanka u prostorijama HNS Varaždin uživale su u španciranju Varaždinom, a posjetile su i predstavljanje Općine Cestica u atriju Županijske palače, gdje su im se pridružili potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva i prostornog uređenja Predrag Štormar, predsjednik Županijske organizacije HNS Alen Leverić, predsjednik Podružnice HNS Varaždin Mario Sambolec i načelnik Općine Cestica Mirko Korotaj.

- Špancirfest je jednostavno događaj koji se ne propušta, festival prepun dobrih emocija i predivnih ljudi. Zbog toga smo i pozvali vrh naše Ženske inicijative, da osjete taj duh festivala. Naše gošće bile su pune dojmova i pozitivnih utisaka koje pruža Špancirfest, a koje će svima trebati za predstojeću političku jesen – rekla je Andreja Blazinarić.

Komentari