besplatne radionice za djecu

FOTO Predstavnici Grada i Županije obišli organizatore i polaznike uključene u projekt BIRD 

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 18.06.2018. 12:55

Zadnja izmjena: 18.06.2018. 12:57

Foto: Luka Šalamun

Danas je u prostorijama Mjesnog odbora Jalkovec zamjenica gradonačelnika Sandra Malenica obišla organizatore i polaznike uključene u projekt BIRD – Besplatne Interaktivne Radionice za Djecu koji danas počinju s realizacijom. 

Kao što je najavljeno, tijekom slijedeća četiri tjedna u Jalkovcu, Biškupcu, Črncu i Poljani Biškupečkoj bit će organizirani kvalitetni programi, različite radionice za djecu sa ciljem što kvalitetnijeg provođenja slobodnog vremena pod ljetnim praznicima uz druženje,socijalizaciju te stručno vodstvo.

Svaki dan planirane su igre,sportske aktivnosti,različite interaktivne aktivnosti, natjecanja, pokusi, razgovor, facepaint, glazbene radionice-pjevanje, sviranje gitare, dostupni su različiti materijali i rekviziti: Igre, Xbox, sportski rekviziti, materijali za likovno i glazbeno stvaralaštvo, itd..

S obzirom na broj djece, zainteresiranost i starost djece provoditi će se osmišljene aktivnosti kako bi se kvalitetno ispunilo njihovo slobodno vrijeme dok su ujedno i pod nadzorom. Kako su poručili iz Grada Varaždina, projekt je zamišljen za djecu školske dobi kojima završetkom nastave ostaje puno slobodnog vremena kojeg je potrebno iskoristiti na pravi način i u dobrom društvu.

 

 

Komentari