grad ivanec

Predstavnici investitora i Grada obišli gradilišta aglomeracije u Ivancu

Sudionici su obišli i radilište u Nazorovoj ulici, gdje je glavni inženjer gradilišta Aglomeracije Željko Vuković naglasio da je izvedeno 95% radova na aglomeraciji...
Objavljeno: 08.05.2024. 08:22

Zadnja izmjena: 08.05.2024. 08:58

Predstavnici Hrvatskih voda na čelu sa zamjenikom generalnog direktora Davorom Vukmirićem i direktorom VGO za Muru i gornju Dravu Milanom Rezom, kojima su se pridružili i predstavnici tvrtki koje izvode radove, obišli su radilišta u sklopu Aglomeracije Ivanec.

Kako ističu iz Grada Ivanca, obilazak radilišta, a nakon toga i konferenciju na temu provedbe ovoga projekta, organizirale su Ivkom vode Ivanec kao investitor. Na terenu i na konferenciji bili su i gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić i njegov zamjenik Marko Friščić.

- Nazočni su razgledali tri nova specijalna vozila nabavljena iz projekta Aglomeracije, a potom su se uputili u obilazak golemog gradilišta pročistača otpadnih voda, pri čemu ih je o tijeku gradnje i napredovanju radova detaljno izvijestio voditelj projekta Slavko Kišiček. Kako je naglasio, radovi se izvode prema zacrtanom dinamičkom planu. Puštanje pročistača u probni rad očekuje se krajem 2024. godine, a konačna primopredaja objekta naručitelju sredinom lipnja 2025 - navode iz Grada Ivanca. 

Sudionici su obišli i radilište u Nazorovoj ulici, gdje je glavni inženjer gradilišta Aglomeracije Željko Vuković naglasio da je izvedeno 95% radova na aglomeraciji. Aneksom je ugovorena i rekonstrukcija još 10,5 km vodovoda na dionicama aglomeracije. Kad se polože vodovodne cijevi, uslijedit će asfaltiranje dionica, a završetak svih radova najavio je do kraja ove godine, dodaju iz Grada Ivanca..

Komentari