OBLJETNICA POGIBIJE ANĐELKA HERJAVCA

FOTO: Predstavnici NK Varaždin položili su cvijeće na grob Anđelka Herjavca u znak sjećanja i zahvale

Objavljeno: 20.07.2018. 11:47

Zadnja izmjena: 20.07.2018. 11:48

Foto: Damir Ivančić

Predstavnici NK Varaždin, predvođeni predsjednikom kluba Stjepanom Cvekom položili su danas cvijeće na grob Anđelka Herjavca.

Anđelko Herjavec poginuo je 20. srpnja 2001. godine u teškoj prometnoj nesreći, koja se u 6.52 sata dogodila na državnoj cesti broj 8, na izlazu iz Posedarja prema Masleničkom mostu. Herjavec je s obitelji bio na godišnjem odmoru na Pagu, a 20. srpnja 2001. godine putovao je u Zagreb na Skupštinu Hrvatskog nogometnog saveza.

Današnja prijateljska utakmice između NK Varaždin i GNK Dinamo odigrat će se njemu u čast i time će se odati poštovanje i zahvalnost tragično preminulom predsjedniku Nogometnog kluba Varteks Anđelku Herjavcu, koji je bio generalni direktor Varteksa te član Skupštine i Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza.

Susret Varaždina i Dinama počinje u 19,30 sati. Uoči utakmice izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić obitelji Anđelka Herjavca predat će dres hrvatske reprezentacije, s potpisima svih igrača, koji su osvajanjem srebrne medalje na nedavnom Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji ostvarili najveći uspjeh u hrvatskoj povijesti. 

Komentari