donosimo detalje

Foto - Preko audio-vodiča poslušajte 51 priču o atraktivnim lokalitetima ivanečkoga kraja

Objavljeno: 12.03.2024. 12:47

Zadnja izmjena: 12.03.2024. 12:50

Turistička zajednica Grada Ivanca realizirala je turistički projekt – audio vodič. Njime je trenutačno obuhvaćen 51 zanimljiv lokalitet na području grada Ivanca.

Za sve lokalitete izrađene su i na vidljivom mjestu postavljene pločice sa slušalicama i QR kodom. Sve što trebate učiniti kad dođete na lice mjesta jest potražiti znak slušalica, skenirati QR te nakon toga o njemu čuti zanimljivu priču dostupnoj na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku.

Vrijednost ovoga projekta je 14.5 tisuća eura, a sredstva za njegovu realizaciju osigurana su bespovratnom potporom HTZ-a iz javnog poziva za projekte lokalnih TZ-ova na turistički nedovoljno razvijenom području i kontinentu u 2024. s područja Varaždinske županije te uz pomoć Grada Ivanca i vlastitih sredstava TZ. 

- Audio vodič je namijenjen posjetiteljima svim dobnih skupina, kretali se oni pješice ili biciklom, samostalno ili u grupi (izletnici, planinari, turisti, domicilno stanovništvo).  Ovaj projekt sigurno će posjetiteljima obogatiti doživljaj, s obzirom na to da su njime obuhvaćeni zanimljivi sadržaji kao što su vidikovci, legende, crkve i kapele, Ivančica, Muzej planinarstva, izvorišta, mlinarska šetnica itd. - ističu iz Grada Ivanca.

Komentari