erasmus +

FOTO Projektne aktivnosti odvele su učenice Graditeljske, prirodoslovne i rudarske škole u Rim

Objavljeno: 21.04.2018. 14:47

Zadnja izmjena: 21.04.2018. 14:59

U sklopu Erasmus + projekta - Colent kojemu je cilj kooperativno učenje uz korištenje digitalnih vještina, učenice Graditeljske, prirodoslovne i rudarske škole Manuela Kamenić, Anamaria Benčić i Ana –Maria Čretni uz vodstvo nastavnika Nikole Biškupa i  Alena Lacka sudjelovale su na  internacionalnom susretu i radionicama u Rimu.

Svrha projekta bila je unaprijediti poduzetničke, digitalne, jezične i društvene kompetencije korištenjem inovativnih zadataka te poticati modernizaciju i internacionalizaciju svih partnerskih škola, iz Italije, Norveške, Portugala, Latvije te Hrvatske, unaprijeđivanjem suradnje s vanjskim dionicima tržišta rada.

Učenici su kroz nekoliko dana izrađivali svoje poslovne planove, a na kraju je Povjerenstvo sastavljeno od nastavnika iz svih zemalja sudionica dodijelilo nagrade za najbolju poslovnu ideju, najbolju prezentaciju, brošuru, te za najbolju suradnju unutar grupe. Nakon evaluacije, nastavnici su ustvrdili da su svi ciljevi susreta ostvareni, a učenice su sudjelovanjem u radionicama usvojile nova znanja te proširile krug poznanstava. Sljedeći susret  u sklopu Colent projekta je sredinom listopada ove godine u Portugalu.

Komentari