oprezno na cesti

FOTO: PROMET U KOLAPSU Otežan promet na varaždinskim prometnicama

Objavljeno: 13.01.2017. 16:21

Zadnja izmjena: 13.01.2017. 16:46

Foto: Fotografija čitatelja

Čitatelji nam se javljaju sa svih varaždinskih prometnica, autocesta ili pak obilaznica. Snijeg znatno otežava promet, nadvožnjak na istočnoj obilaznici je u kolapsu, automobili se kreću usporeno, čeka se i do pola sata kako bi se prošao nadvožnjak.

Prije nekoliko trenutaka smo obavijestili o zatvorenom prometu na autocesti između Novog Marofa i Brezničkog Huma, a javio nam se i čitatelj koji se zatekao na mjestu događaja, te nam proslijedio fotografije.

Nadvožnjak kod hidrocentrale, koji spaja Međimursku i Varaždinsku županiju je također teško prohodan, čak se i stvorila kolona automobila. Tu je na vidjelo došla solidarnost vozača koji su se međusobno upozoravali kako nije vrijedno riskirati prijelaz. 

Naime, nakon što je padala kiša koja se smrznula na tlu, snijeg koji nemilice pada je napravio izuzetno sklizak teren, te samo najhrabriji prolaze. Naš čitatelj koji se zateknuo na mjestu događaja ipak se odlučio vratiti nakon što je drugi vozač sa svojim automobil stigao do pola mosta i počeo se klizati prema natrag.

Prema informaciji i fotografiji koju smo dobili od čitateljice, od Varaždina do Ivanca je potrebno oko sat i pol kako bi stigli s jedne destinacije na drugu. Ukoliko se spremate na put, naoružajte se strpljenjem i velikim oprezom.

Dodatne informacije o zatvorenim i neprohodnim cestama ćemo objavljivati kako ih budemo dobivali.

Komentari