općina vinica

Radovi na Aglomeraciji Vinica u završnoj su fazi

Objavljeno: 22.07.2022. 18:17

Zadnja izmjena: 22.07.2022. 18:17

Ovog petka, 22. srpnja 2022. godine načelnik Branimir Štimec obišao je radove na projektu Aglomeracije. Radovi na Aglomeraciji Vinica privode se kraju - uslijed su faze asfaltiranja.

Načelnik Štimec se nada da će izvođači radova ubrzo asfaltirati što je više moguće, dakle završit će se sve do Konzuma i Petrijanečke ulice čime bi glavna cesta kompletno bila gotova. Prije asfalta, riješene su otpadne vode što je bio temeljni problem za naše mještane. Tim napravljenim, sve nekretnine dobit će puno veću vrijednost. Nakon godine dana borbe s projektom Aglomeracije, sada se kreće na projekte Obnove dvorca Opeka te Arboretuma.

- Danas je jedan od ljepših dana za našu Općinu te će Viničanci malo odahnuti jer će glavna cesta (Vinička ulica) biti asfaltirana nakon godinu dana borbe s aglomeracijom i svim problemima koje smo imali - rekao je načelnik i dodaje da sada kada je najveći problem izrealiziran i napravljen, dalje idemo samo s lijepim stvarima. Uz lijepu cestu, moći ćemo dalje urediti Općinu Vinica.

Komentari