općina petrijanec

Foto - Radovi na vatrogasnom domu u Novoj Vesi se privode kraju

Objavljeno: 19.11.2021. 12:51

Zadnja izmjena: 19.11.2021. 12:51

Foto: Dino Možek

Povodom obnove vatrogasnog dijela doma u Novoj Vesi, načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec osvrnuo se i na ostale aktualne radove na području općine.

Nakon obnove društvenog dijela doma, trenutno su u tijeku radovi na obnovi vatrogasnog dijela doma U Novoj Vesi Petrijanečkoj. Radove u vrijednosti 990 tisuća kuna, kako je naveo općinski načelnik Posavec, Općina financira iz Europskih fondova za regionalni razvoj. Osim aktualnih radova na vatrogasnom dijelu doma u Novoj Vesi, završeni su i radovi na obnavljanju krovišta DVD-a u Strmcu Podravskom, kao i radovi na uvođenju grijanja u prostorije doma.

- Naši vatrogasci DVD-a Nova Ves proslavili su 100-tu obljenicu, a njihov objekt se sada uredio na način da se uredila kompletna vanjska ovojnica fasade. Također, zamijenili su se i prozori s ALU stolarijom, koja nam je također i na ulaznim vratima. Obavljeni su i keramičarski radovi na sanitarnom čvoru, a još imamo i za odraditi dio radova koji se odnose na krečenje zidova s unutrašnje strane objekta. Nakon toga će objekt biti u potpunosti uređe te predan na korištenje našim vatrogascima - rekao je Posavec.

Komentari