općina trnovec bartolovečki

Foto - Radovi na više mjesta u Općini Trnovec Bartolovečki, evo detalja

Objavljeno: 09.03.2023. 18:49

Zadnja izmjena: 09.03.2023. 18:49

Na području Općine Trnovec Bartolovečki u tijeku su radovi na infrastrukturnim projektima.

Tako se trenutno asfaltira posljednja ulica u naselju Trnovec koja je dosad bila bez asfalta, a završavaju i radovi na izgradnji kanalizacije u Ulici Vladimira Nazora čime će čitavo naselje biti pokriveno kanalizacijskom mrežom. Također, ovih dana završeni su pripremni radovi u Ulici Ivana Mažuranića, a preostalo je postavljanje asfaltnog sloja čime će i posljednja ulica u naselju Trnovec biti asfaltirana. Radovi vrijedni 100.000 eura u potpunosti su financirani iz proračuna Općine Trnovec Bartolovečki.

- Tek smo zakoračili u treći mjesec, a mi već imamo prve rezultate. Završetak radova predviđen je 31. ožujka, odnosno čim se stvore uvjeti za to izvođač radova spreman je za stavljanje završnog asfaltnog sloja. Ovo je jedna od prometnica koja će uskoro biti završena, a tu ne stajemo - rekla je načelnica Općine Verica Vitković.

U naselju Trnovec u tijeku su i radovi na izgradnji nove ulice, između Dravske ulice i Zelenog puta vrijedni 148.000 eura čijim će se završetkom formirati i nova gradilišta za mlade obitelji na području Općine. Preostalo je postavljanje asfaltnog sloja, a načelnica Vitković najavljuje kako bi radovi trebali završiti do kraja ožujka. I posljednja ulica u naselju Trnovec uskoro dobiva kanalizacijsku mrežu. 

Komentari