velika tuča

Foto - Razmjeri štete u Velikom Bukovcu, oglasio se i župan

Kakve je štete tuča nanijela ostalim poljoprivrednicima tek ćemo saznati u danima koji dolaze, no sigurno je jedino to da ovakvu tuču u nismo vidjeli proteklih godina u našoj županiji...

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 25.05.2022. 20:12

Zadnja izmjena: 26.05.2022. 08:11

Kao što smo već izvijestili na našem portalu uz fotografije i video snimke koje ste nam slali, grmljavinsko nevrijeme s tučom pogodilo je Varaždinsku županiju, a štetu ćemo tek saznati naknadno.

Večeras se na svojim službenim stranicama oglasio i varaždinski župan Anđelko Stričak i podjelio fotografije na kojima se vide posljedice tuče u Velikom Bukovcu, kraju koji je inače poznat po uzgoju cvijeća. - Tuča kakvu ovaj kraj ne pamti. Štete na plastenicima, krovovima, usjevima…- napisao je župan u opisu svoje objave, a kako doznajemo u ovome trenutku nalazi se zajedno s načelnikom i nekoliko članova OPG-a na terenu u Velikom Bukovcu.

Kakve je štete tuča nanijela ostalim poljoprivrednicima tek ćemo saznati u danima koji dolaze, no sigurno je jedino to da ovakvu tuču u nismo vidjeli proteklih godina u našoj županiji.

Komentari