NE PRESTAJU POMAGATI

FOTO Reformisti Crvenom križu predali donaciju za pomoć žrtvama potres

Objavljeno: 30.12.2020. 19:09

Zadnja izmjena: 22.01.2021. 08:43

Županijska organizacija Narodne stranke - Reformisti organizirala je prikupljanje prehrambenih proizvoda, higijenskih potrepština i ostalih artikala potrebnih žrtvama potresa u Petrinji, Glini, Sisku i okolnim selima, sukladno preporukama i potrebama Crvenog križa.

  U akciju su se uključile gradske organizacije Reformista Varaždin, Varaždinske Toplice, Ivanec, Ludbreg, Novi Marof, Lepoglava, te općinske organizacije Donja Voća, Trnovec Bartolovečki, Maruševec, Cestica, Vidovec, Petrijanec, Sračinec, Jalžabet, Bednja, Martijanec i Sveti Đurđ. Također, u prikupljanje donacija uključili su se i svi predsjednici Interesnih odbora umirovljenika i Interesnih odbora žena diljem županije u svojim matičnim organizacijama.

 Sve prikupljene donacije, predstavnici Gradskih i Općinskih organizacija, zajedno s predsjednicom Županijske organizacije Reformista, Natalijom Martinčević, dostavili su u prostorije Gradskog društva Crvenog križa Varaždin.

- Jučer smo za vrijeme konferencije za medije u Petrinji, koju smo održavali s našim gradonačelnikom Darinkom Dumbovićem, bili svjedoci razornog potresa koji je pogodio Petrinju i okolicu. Iako je bilo strašno to doživjeti, sve ono čemu smo bili svjedoci kasnije, bilo je neusporedivo gore. Ljudi su ostali bez domova, bez imovine, bez krova nad glavom. Grad Petrinja teško je stradao, a mi smo se stavili na raspolaganje gradonačelniku za svu pomoć koju možemo pružiti, i ljudsku i političku. Sve naše organizacije u Varaždinskoj županiji u kratkom su vremenu prikupile uistinu mnogo donacija i danas smo ih predali Crvenom križu. Nastavit ćemo pomagati na sve načine na koje možemo dok se Petrinja, Sisak, Glina i sva okolna sela ne oporave od ove uistinu teške tragedije.'' rekla je Martinčević.

 

Komentari