znate za slične slučajeve?

FOTO: RUGLO USRED VARAŽDINA Divlje odlagalište otpada, javni WC i obitavalište štakora u napuštenoj trgovini

Objavljeno: 30.05.2017. 11:43

Zadnja izmjena: 30.05.2017. 13:43

Foto: Željko Porobija

Naš nam je čitatelj skrenuo pozornost na zgradu na samom početku ulice Mihovila Pavleka Miškine na uglu s Kukuljevićevom - dakle, gotovo u središtu grada - u kojoj je naišao na gomilu smeća, smrad i kako nam je prenio - izbrojao 20-ak štakora.

Zgrada je, barem sudeći po djelomice sačuvanom natpisu na razbijenom staklu, nekoć bila trgovina mješovite robe. Sad je zapuštena i neki to koriste kao priliku da bace u nju smeće ili da se - isprike na spominjanju - tamo "olakšaju". Štakore nismo uspjeli snimiti, oni su se, kako nam je prenio čitatelj, razbježali čim je on tamo koraknuo.

- Inače živim u inozemstvu, tamo bi se natjeralo vlasnika ili Grad da se to podhitno sredi. Jednom sam gradonačelniku svojedobno rekao da se za gradonačelnika treba ići u školu. - rekao je vidno ljutiti čitatelj. I ne radi se o usamljenom slučaju u našem gradu. A slike koje donosimo nisu za svakoga, ali ih ipak objavljujemo kako bi se možda netko pokrenuo da nešto uradi. Štakori ne mogu biti naši kućni ljubimci. Ukoliko znate za neki takav sličan slučaj - javite nam!

Komentari