Igrači GRK Varaždin 1930 očito su jedva čekali početak nove sezone, nakon sedam mjeseci pauze, jer toliko želje i htijenja dugo nije viđeno na parketu varaždinske Arene.

U 1. kolu Paket 24 Premijer lige pobijedili su ekipu RK Umag rezultatom 29:17. Zadovoljan prikazanim je naravno i trener Damir Turković.

-  Svi jedva smo jedva dočekali početak. Vidjelo se kolika je želja i htijenje. To je bit cijelog sporta i vidi se koliko su ovi mladi ljudi željni natjecanja. Kad se cijeli sistem zatvori, kad nema dvorana, i tu ne mislim samo na nas nego na sve sportove i sve gradove u okolici, koliko je to u stvari loše. Vidi se koliko elana imaju ti ljudi, kada im daš priliku igrati, zadovoljno tvrdi Turković.

Nakon što prođe euforija nakon večerašnje utakmice i pokazane vrhunske sportske predstave, dolazi gostovanj i to u Gorici.

- Gorica je ekipa koja je dožćivjela puno promjena, tamo i otišao i naš Dominik Novak. Mi idemo s ovim elanom na svaku utakmicu, a gdje će nas to odvesti vidjet ćemo. Hoće li to biti dosta za uzeti bodove vani - ja vjerujem da je, optimističan je Turković.

Ključne riječi: grk varaždin 1930, rukomet, Rukomet, sport,

Komentari

27.09.2020. 21:08h Zadnja izmjena: 27.09.2020. 23:00

Foto: Damir Ivančić