čestitke

Foto - Sara Makar i Stiven Očurščak najbolji su sportaši Lepoglave za 2023. godinu

Objavljeno: 26.03.2024. 08:18

Zadnja izmjena: 26.03.2024. 08:18

U organizaciji Grada Lepoglave i Zajednice sportskih udruga Grada Lepoglave održana je svečanost proglašenja najboljih lepoglavskih sportaša za 2023. godinu. 

Između ostalih, za najbolju sportašicu proglašena Sara Makar iz Ženskog odbojkaškog kluba Lepoglava. Najbolji sportaš je Stiven Očurščak iz Nogometnog kluba Lepoglava. Najbolja ekipa je Ženski odbojkaški klub Lepoglava koji može pohvaliti 2. mjestom u jesenskom dijelu 4. Hrvatske odbojkaške lige za žene.

Svečanost lepoglavskog sporta bila je prilika da se uruče i priznanja „Nagrada za poseban doprinos sportu Grada Lepoglave za sportske zasluge u 2023. godini”, ona su ovaj put dodijeljena Damiru Vrtaru iz Karate kluba Lepoglava i Udruzi sportske rekreacije Višnjica.

Trener godine je Željko Breški iz Karate kluba Lepoglava, a priznanje „Zaslužni sportski djelatnik Grada Lepoglave u 2023. godini” primio je Milan Tvarog iz Nogometnog kluba  Lepoglava. Svim dobitnicima priznanja i nagrada, ali i ostalim sportašima na njihovim rezultatima čestitao je gradonačelnik Lepoglave Marijan Škvarić.

– Grad Lepoglava oduvijek je bio grad sporta. Znamo koliko je važno baviti se sportom i biti aktivan, stoga sportaši i sportski klubovi u svim svojima aktivnostima i nastojanjima imaju punu podršku Grada Lepoglave. Od izravnih dotacija klubovima, preko održavanja sportskih objekata do financiranja sportskih događanja, Grad Lepoglava i njegovi sportaši imaju neraskidiv odnos – istaknuo je gradonačelnik Škvarić.

Komentari