'sastanak u traperu'

FOTO MI SMO SVI JEANS GENERACIJA Marofčani se prisjetili ludih 80-ih u traperu i dobre 'mjuze'

Objavljeno: 10.06.2018. 10:37

Zadnja izmjena: 10.06.2018. 11:01

Subotnja proslava u Novom Marofu donijela je i „Sastanak u traperu“ koji je prema broju zainteresiranih, a i prema riječima voditeljice ureda Turističke zajednice Grada Novog Marofa Renate Horvatić, bio 'pun pogodak'! 

Osim što je 'Sastanak u traperu' zasigurno prizvao u misli nostalgična prošla vremena jeans mode 80-ih i dobre pop i rock glazbe koja je obilježila scenu tih godina, ima i onih koji su se sasvim sigurno prisjetili i nezaboravnog Levi's-a, najpoznatijeg jeans brenda čija je proizvodnja bila smještena upravo u Marofu. 

– Ponovo je pokazani veliki interes za 'Sastanak u traperu', a u Novi Marof dovedeni su Aerodrom, Parni valjak, Drago Mlinarec, Drugi način. Bio je to jedan od najvećih open air koncerta u ovom dijelu Hrvatske, a ljudi su se prisjetili tog vremena prikladno, odjeveni u traper – kazala je Horvatić

Svi prisutni složili su se da 'to ne da je bilo ludo, nego je bilo suludo u to vrijeme'. 'Sastanak u traperu' nastavljen je uz muziku s gramofonskih ploča i vremeplovnu sobu koja je pokazala kako se živjelo 80-ih, s osvrtom na traper i zlatno doba Novog Marofa, a subotnji dan tog dijela manifestacije završio je koncertom jamIT-ja.

Komentari