općina cestica

Foto - Sastav 10x team Cestica osvojio Lovrečanski kup 2022. godine

Objavljeno: 29.06.2022. 13:11

Zadnja izmjena: 29.06.2022. 13:11

U organizaciji Malonogmetnog kluba Lovrečan, na sportskim terenima uz Područnu školu Lovrečan podno kapele Svetog Lovre u Velikom Lovrečanu, održan je tradicionalni Lovrečanski kup.

Za odbojkaški turnir prijavilo se 18 ekipa. Prvo mjesto pripalo je sastavu Lančić Knapić, a potom su se plasirali BCH Leibnitz, Gmajna 2 i Copacabana 2. U nogometnom dijelu sudjelovalo je 26 nogometnih sastava. U seniorskoj konkurenciji bilo je 13 ekipa, u  juniorskoj 11, a u pionirskoj konkurenciji prijavljene su bile dvije ekipe. U  seniorskoj konkurenciji sudjelovale su slijedeće ekipe: Prijatelji, MH-System Lepoglava, Train bar, Namještaj Rudy, MNK Jarki, 10x team Cestica, Avtopralnica car wash Ljutomer, CB Chelos, MNK Lovrečan, MNK Kolarovec, CB 5, Red Star i CB David.

U seniorskoj konkurenciji u nadmetanju za treće mjesto pobjednika se dobilo izvođenjem penala, a snage su odmjerili MH-System Lepoglava i ekipa iz Ljutomera. Rezultatom 3:2 bolji je bio sastav iz Lepoglave a u finalnoj utakmici ekipa 10x team Cestica rezultatom 4:0 pobijedila je sastav Namještaj Rudy i tako osvojila prvo mjesto.

U ime Općine Cestica, generalnog pokrovitelja natjecanja, čestitke organizatorima na odličnoj organizaciji i ekipama na ostvarenim rezultatima uputio je načelnik Mirko Korotaj, a podjeli pehara i nagrada bila je prisutna i vijećnica Ana Kutnjak i Darko Majhen, predsjednik Općinskog vijeća Općine Cestica. 

Zahvaljujući brojnim sponzorima i podupirateljima natjecanja najbolje plasirane četiri ekipe, uz primljene pehare dobile su i vrijedne nagrade, a prisutna publika pljeskom je nagradila i dobitnike nagrade šanka u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji.  

Komentari