do viđenja do sljedećeg ljeta!

FOTO Sinoć uz muziciranje Vizija Banda završeno Ljeto u Marofu - jedva čekamo sljedeće izdanje

Objavljeno: 02.09.2017. 13:00

Zadnja izmjena: 02.09.2017. 13:02

Ljeto u Marofu ove je godine stvarno bilo in - od 16. lipnja pa sve do jučer Marofčani su u INN Baru Kulturnog centra Rabuzin mogli vidjeti 9 odličnih nastupa i provesti vrijeme uz glazbu, piće i društvo.

>> Provedite zabavno ljeto u Marofu uz Viziju band, Tragove, Dobre vibracije i brojne druge

Bilo je to stvarno - kako smo u lipnju najavili - zabavno ljeto u Marofu. Tako je bilo i večeras kad je gostovao Vizija Band, koji su svojim rock'n'rollom oraspoložili goste u dobro ispunjenom baru. Ovo je Ljeto u Marofu bilo znatno bogatije od onog prošlog, kad se tek krenulo s programom kojega je inicirao mladi ugostitelj Goran Gaić

- Hoću da to bude pravi ljetni festival, sve pod zvijezdama. Prostor je odličan, mogao bi primiti i 3 tisuće ljudi, samo treba imati program koji će njih toliko privući. Želim da Novi Marof postane prepoznatljiv po ovom festivalu, da ne bude ljudima jedina asocijacija na Marof to da im je netko njihov bio tu smješten u bolnici. - iznosio nam je Goran ovog srpnja svoje ambiciozne planove. I vjerujemo da će se to i ostvariti, tako da s nestrpljenjem očekujemo sljedeće ljeto, jer je Ljeto u Marofu doista inn. Pogledajte u fotogaleriji kako je sinoć izgledalo u INN Baru.

Komentari