popularna zanimacija

FOTO: ŠKOLA KLIZANJA Dvjestotinjak malih klizača je uspješno svladalo klizanje, za što su nagrađeni diplomama

Objavljeno: 11.01.2017. 18:10

Zadnja izmjena: 26.01.2017. 10:01

Foto: PR

Škola klizanja, koja je na varaždinskom klizalištu na Kapucinskom trgu trajala posljednjih desetak dana, danas je privedena svom kraju, a polaznici su primili zaslužene diplome.

U ovogodišnju školu klizanja upisano je čak dvjestotinjak predškolaraca i učenika nižih razreda osnovnih škola koji su pokazali upornost, a pritom se i odlično zabavljali na treninzima. Sve veći broj malih klizača koji iz godine u godinu upisuju školu klizanja dokaz su popularnosti klizanja, a i činjenice kako je klizalište na Kapucinskom trgu pun pogodak.

Predrag Ciglar, direktor Gradske tržnice, izvršnog organizatora 'Ledene čarolije', izrazio je zadovoljstvo odazivom i interesom Varaždinaca za klizanje: 'Čestitam svim mališanima na uspješno završenoj školi klizanja i stečenim diplomama. Drago mi je da su se djeca odlično zabavila, naučila nešto novo i iskoristila zimske praznike na najbolji mogući način'.

- Bilo nam je jako ugodno raditi i veseli nas  ovako veliki interes djece za klizanje. Vidimo da su zadovoljni i djeca i roditelji, što nam je bilo najvažnije - dodao je Željko Herceg iz udruge 'Sportska abeceda' čiji su treneri bili zaduženi za provedbu škole klizanja.

Komentari