općina martijanec

Foto - ŠNK 'Polet' Martijanec proslavio jubilarnih 50 godina svog rada

Objavljeno: 20.06.2023. 10:19

Zadnja izmjena: 20.06.2023. 10:19

Proteklog vikenda, 17. i 18. lipnja, uspješno je proslavljena 50. godišnjica osnutka ŠNK "POLET" Martijanec.

Program proslave započeo je u subotu održavanjem Pozivnog turnira mladih kategorija U-9 i U-11. Brojne mlade nade nogometa su se natjecale i pokazale svoje vještine na terenu, stvarajući nezaboravne trenutke. Istog dana na rasporedu je bila i revijalna utakmica selekcija Općine Martijanec i Općine Sveti Đurđ, a navijači su uživali u nadmetanju lokalnih ekipa i bodrili svoje favorite.

Za dobru zabavu u večernjim satima pobrinuli su se popularni sastavi Ljubavnici i grupa Rubikon, stvarajući fantastičnu atmosferu za sve prisutne. Obilježavanje godišnjice nastavljeno je u nedjelju tradicionalnim turnirom Kup nacija. Ekipe su se nadmetale s velikim entuzijazmom, pružajući izvrsne sportske trenutke. Kasnije je na terenu zasjao još jedan poseban susret - prijateljska utakmica između ŠNK Polet Martijanec i NK Polet Tuhovec. Oba kluba su pružila odličnu igru, a mnogobrojni navijači uživali su u svakom trenutku.

Poslijepodnevni program bio je rezerviran za zabavu, a ponovno je nastupala grupa Rubikon. Također, posjetitelje je očekivalo izvlačenje tombole, što je dodatno obogatilo događaj. Zadovoljan proslavom bio je i načelnik Općine Martijanec Branimir Nađ koji je istaknuo kako Općina puno ulaže u sport, a tako i u ŠNK "Polet".

- Općina Martijanec je u protekle 3 godine uložila preko 100.000,00 eura u unutarnje i vanjsko uređenje sportske infrastrukture ŠNK Poleta. Rekonstrukcija i uređenje sportskog objekta, svlačionica, tribina, poligona i vanjskih igrališta predstavljaju značajan doprinos razvoju sportskih aktivnosti u našoj zajednici - rekao je načelnik Nađ.

Komentari