zabava za sve

FOTO Špancir je najzanimljiviji upravo na ulicama - izvođači izazvali gužvu na ulicama

Objavljeno: 25.08.2017. 20:27

Zadnja izmjena: 25.08.2017. 20:31

Foto: Željko Porobija

Špancir je ove godine prepun raznolikih programa i vjerujemo da je svatko našao neki sadržaj za sebe. Ali ono što čini srž ovog festivala jesu ulice - prepune performera, izvođača i šetača.

Danas kasno popodne praktički su sve ulice u centru postale pretijesne. No, to nije bila ona vrsta gužve koja izaziva nervozu, nego ono pozitivno okupljanje ljudi oko zanimljivih sadržaja. Od Trga slobode preko Franjevačkog trga i Kranjčevićeve, pa sve do Korza šetači su svako malo zastajali da bi vidjeli i čuli nešto zanimljivo. A bilo je uistinu puno interesantnog sadržaja.

Neke smo izvođače odmah prepoznali, jer se radi o djevojkama i dečkima iz našeg kraja. Neka imena čuli smo prvi put - poput Scifidelity Orchestra, koji su oduševili svojom svirkom u stilu swinga. Svejedno, izazvali su priličnu gužvu i interes, "škljocali" su mobiteli, odzvanjali aplauzi. U svakom slučaju - gdje god da ste se danas popodne našli na ulicama Varaždina, niste pogriješili. A nećete pogriješiti ni ako večeras i sljedeća dva dana nastavite špancirati. Uistinu nije dosadno - kao što svjedoči i naša fotogalerija.

Komentari