Završnica festivala

FOTO: Špancirfest ulazi u finale - evo kako je bilo sinoć

Sinoć se ulicama grada jedva prolazilo, a s obzirom na to da Špancirfest ulazi u finalni tjedan, za samu završnicu festivala pripremljen je zbilja bogat program.
Objavljeno: 30.08.2019. 08:27

Zadnja izmjena: 30.08.2019. 09:05

Sinoć se ulicama grada jedva prolazilo, a s obzirom na to da Špancirfest ulazi u finalni tjedan, za samu završnicu festivala pripremljen je zaista bogat program.

Danas na pozornici Pan na Starom Gradu nastupa jedan od najpoznatijih vokala domaće estrade, Tony Cetinski. Hitove „Nek ti bude ljubav sva“, „Ja sam zaljubljen“, „Nek te zagrli neko sretniji“ ili pak „Kad žena zavoli“ teško je ne pjevušiti, pa nemojte propustiti priliku za slušati neke od njegovih najvećih hitova. Koncert počinje u 22 sata.

Ako vas zanima nešto drugo, nemojte se brinuti. Na Korzo u 20 sati dolazi Detour, a nešto malo iza ponoći u Kvartu će nastupiti Kandžija. Kod vile Bedeković održat će se predstava “Samo preko njega mrtvog”.

Subota je rezervirana za nešto drugačiji glazbeni program. Tako kod vile Bedeković u 20.30 sati dolazi Mužek & Trio te će pokazati svoju neopernu stranu. Na Pan pozornici od 22 sata nastupa Rambo Amadeus.

Posljednjeg dana Špancirfesta posjetitelje će na Pan pozornici zabavljati Silente od 22 sata, a u Kvartu od 20 sati nastupaju Mayales. Kod vile Bedeković nastupit će Četiri tenora sa tamburašima iz Centra tradicijske kulture.

U našoj fotogaleriji možete pogledati kako je bilo i tko je sve sinoć bio u gradu.

Komentari