'sportom protiv ovisnosti'

Foto - Sportski dan 'Maturantike' u Parku mladih, vrijedne nagrade osvojilo šestero maturanata 

Objavljeno: 23.05.2024. 17:51

Zadnja izmjena: 23.05.2024. 18:28

U Parku mladih u Varaždinu danas je u sklopu „Maturantike“ održan sportski dan. Pod motom „Sportom protiv ovisnosti“ učenici završnih razreda škola iz Varaždinske županije su već tradicionalno imali priliku pokazati tko je najuporniji i najizdržljiviji.

Kako navode iz Varaždinske županije, pod stručnim vodstvom predstavnika Fitness centra „5 Star“ natjecali su se u dvije discipline, dizanju utega te ergometru, gdje je trebalo potrošiti 15 kalorija u što kraćem vremenu.

I ove godine je Zaklada za prevenciju kriminaliteta Sveti Mihael za po troje najboljih u ženskoj i muškoj konkurenciji osigurala vrijedne nagrade, koje im je uručila upraviteljica Zaklade Jelena Blaži.

- Prvo mjesto osvojili su David Flajšman i Marta Besek, a primili su pehare i poklon-bon za kupnju sportske opreme u iznosu od 100 eura. Pehari za drugo mjesto uručeni su Luki Presočilu i Dvini Horvat, koji su osvojili poklon-bon za kupnju sportske opreme u iznosu od 75 eura. Bernard Krehula i Dorotea Vrbanec plasirali su se na treće mjesto, koje im je, uz pehar, donijelo i poklon-bon za kupnju sportske opreme u vrijednosti od 50 eura. Maturantika se nastavlja sutra kada će u podne na Kapucinskom trgu u Varaždinu 454 maturanata otplesati quadrillu i poslati poruke mira - dodaju iz Županije,. 

Komentari