maturantika 2023

Foto - Sportski dan u Parku mladih, vrijedne nagrade osvojilo šestero maturanata

Objavljeno: 25.05.2023. 18:49

Zadnja izmjena: 25.05.2023. 18:49

Drugog dana Maturantike je pod motom „Sportom protiv ovisnosti“ u Parku mladih u Varaždinu održan sportski dan. Učenici završnih razreda srednjih škola iz Varaždinske županije su imali priliku pokazati tko je najuporniji i najizdržljiviji. 

Pod stručnim vodstvom predstavnika Fitness centra „5 Star“ Varaždin natjecali su se u dvije discipline, dizanju utega te ergometru, gdje je trebalo potrošiti 20 kalorija u što kraćem vremenu. Zaklada za prevenciju kriminaliteta Sveti Mihael i Centar „5 Star“ su za po troje najboljih u ženskoj i muškoj konkurenciji osigurali vrijedne nagrade, koje je uručila upraviteljica Zaklade Jelena Blaži.

Prvo mjesto osvojili su Lara Dragičević i Ivan Sambolec, a primili su pehare i poklon-bonove za kupnju sportske opreme u iznosu od 70 eura te mjesečnu članarinu za vježbanje u Fitness centru „5 Star“ Varaždin.

Srebrna medalja uručena je Mariji Šantek i Leonu Munku koji su osvojili pehare te poklon-bonove u iznosu od 50 eura za kupnju sportske opreme te bonove od 20 eura. Laura Lacković i Petar Šredl plasirali su se na treće mjesto, koje im je, uz pehare, donijelo i poklon-bonove za kupnju sportske opreme u iznosu od 30 eura te nagradu "5 Stara".

Komentari