pogledajte

Foto - Ovaj atraktivan športsko-društveni centar bit će u blizini Varaždina, evo gdje

Objavljeno: 07.03.2022. 09:25

Zadnja izmjena: 07.03.2022. 09:25

Za Športsko-društveni centar u Nedeljancu je izvršena administrativna provjera prijave projekta na natječaj Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine te projekt kreće u iduću fazu.

Kako je izvijestio načelnik Općine Vidovec Burno Hranić, sada slijedi potpisivanje ugovora i početak izgradnje Sportsko-društvenog centra, za što će Općina dobiti 7 milijuna kuna bespovratnih sredstava iz EU fondova. U sklopu centra planirana je izgradnja novih vanjskih sportskih terena za tenis, odbojku, košarku, rukomet i mali nogomet, a u sklopu novog centra uredit će i vatrogasno spremište te društvene prostorije i konferencijska dvorana. Uz to, centar će sadržavati i veliko dječje igralište, sportske terene, ali i šetnicu, vježbalište, streetworkout, bočalište i veliki šah.

Projekt je prijavljen na mjeru 7.4.1. "Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“, a uvršten je i u proračun Općine za tekuću godinu kao jedan od većih.

Komentari