POČELE PRIPREME NK VARAŽDIN

FOTO Stjepan Cvek: "Mi smo glavni favoriti za osvajanje prvog mjesta 2. HNL i to svi trebaju uzeti u obzir!"

Objavljeno: 09.07.2018. 11:08

Zadnja izmjena: 09.07.2018. 11:38

Foto: Damir Ivančić

Danas u 10 sati počele su i službeno pripreme nogometaša NK Varaždin. Stjepan Cvek, predsjednik kluba nedvosmisleno je igračima na zajedničkom sastanku rekao:

- Mi smo glavni favoriti za osvajanje prvog mjesta 2. HNL i to svi trebaju uzeti u obzir, a naš zajednički zadatak je da to i ostvarimo.

Na prozivnci se okupilo 28 igrača, a od novopridošlih osim Mrmića i Brezovca prisutni su bili Marko Stolnik, Dominik Perković i Mario Vasilj svi iz Dinama 2 te Emanuel Črnko iz Rijeke. Prvoj ekipi pridružio se i Japanac Taiyo Takiguchi, koji je prošle godine bio u juniorskom sastavu kluba a Nigerijac Saumel Bamidele Ayodeji i dalje ostaje u klubu kao posuba iz Rijeke.

Cvek je još spomenuo da igrači ovaj tjedan mogu očekivati plaću, te je najavio kako će se sljedeći tjedan pojačati i uprava. - Tako da zajednički sigurno stignemo do postavljenog cilja, naglasio je Cvek.

Za sada su svi igrači počeli s pripremama, na koje će se naknadno uključiti i Dario Jertec. Tijekom narednih dana, u zavisnosti od ishoda pregovora s još nekoliko igrača doći će do smanjenja broja igrača na pripremama. Ti igrači bit će upućeni na posudbe u druge klubove. 

Trener Miljenko Mumlek i njegov stručni stožer započeli su rad s igračima s kondicijskim dijelom priprema. Tijekom prvog tjedna priprema na rasporedu su po dva treninga dnevno a prvi kontrolni susret trebao bi se održati sljedeći ponedjeljak, 16. srpnja s U21 reprezentacijom Koreje.

Komentari