STOLNOTENISKI KLUB STARR VARAŽDIN

FOTO STK Starr svečano obilježio desetu godišnjicu kluba - Od najniže lige do Lige prvaka u jednom desetljeću!

Objavljeno: 02.11.2019. 09:44

Zadnja izmjena: 02.11.2019. 09:59

Stolnoteniski klub Starr obilježio je desetu godišnjicu od osnutka kluba, u kojem je od stigao od najniže lige do Lige prvaka. 

Predsjednik kluba, Ronald Ređep podsjetio je na sve događaje koji su obilježili rad kluba u ovih deset godina i sve one koji su doprinijeli da se klub finacijski održi i uspije nastupati u četiri natjecanja u posljenjih nekoliko sezona. 

Matthias Landfried, sportski direktor kluba dao je novu, europsku dimenziju klubu koji je ove sezone ušao u top 16 klubova u Europi.

Put uspjeha

Stolnoteniski klub Starr osnovan je prije 10 godina i u tom razdoblju stigao je do najelitnijeg europskog natjecanja — Champions League, kao jedini varaždinski sportski kolektiv koji je tako nešto uspio postići.

Na tom putu osvojio je dva naslova Prvaka Hrvatske  i to 2018. i 2019. godine, naslov viceprvaka European Superleague 2017. godine i treće mjesto u  2018. godini.

Mladi članovi kluba ostvarili su više od 100 nastupa za mladu reprezentaciju Hrvatske i višestruki su osvajači svih medalja na prvenstvima Hrvatske u raznim dobnim kategorijama.

STK Starr vodi i Regionalni stolnoteniski centar Varaždin u kojem se radi s talentiranim mladim stolnotenisačima i stolnotenisačicama cijele regije. Projekt Regionalnog stolnoteniskog centra Varaždin podržavaju Međimurska županija, Varaždinska županija, Grad Varaždin, ETTU, ITTF, HSTS i HOO.

Organizator je brojnih međunarodnih kampova, turnira te priprema reprezentacija i vrhunskih igrača kao i paraolimpijaca.

Komentari