Breznički Hum

Foto - Stotinjak djece sudjelovalo u završnici Drugih zimskih vatrogasnih igara za djecu

Objavljeno: 10.03.2024. 20:06

Zadnja izmjena: 10.03.2024. 20:22

U prostorijama DVD-a Šćepanje održano je jučer četvrto, ujedno i posljednje kolo Zimske lige drugih po redu Zimskih vatrogasnih igara za djecu i mladež, na kojem je sudjelovalo 100-injak djece iz četiriju vatrogasnih društava Krapinsko-zagorske i Varaždinske županije: DVD Budinščina, DVD Hraščina-Trgovišče, DVD Breznički Hum i DVD Šćepanje. 

Natjecatelje i male vatrogasce uvodno je pozdravio načelnik Općine Breznički Hum Zoran Hegedić. Osnovni je cilj igara da se djeca aktiviraju i međusobno druže u vatrogasnim društvima tijekom zimskih mjeseci kada nema klasičnih vatrogasnih natjecanja. Svakom kolu je domaćin jedno od vatrogasnih društava, a djeca se natječu te tako ujedno razvijaju svoje vatrogasne vještine. Nakon svakog kola proglašava se pobjednik kola, a na kraju se rezultati zbrajaju te se proglašava ukupni pobjednik, izviejstili su iz Općine Breznički Hum.

U ovogodišnjem izdanju igara u kategoriji Muški pomladak prvo mjesto osvojila ekipa iz DVD-a Breznički Hum, u kategoriji Ženski pomladak prvo mjesto osvojila je ekipa iz DVD-a Budinščina. U kategoriji Mladež ženska prvo mjesto osvojila je ekipa iz DVD-a Budinščina, dok je u kategoriji Mladež muška prvo mjesto osvojila ekipa iz DVD-a Šćepanje.
 

Komentari