mladi ludbrežani mijenjaju svijet

FOTO Street Art avantura je završila, a zagrijavanje za 'Idemo otok' samo što nije počelo

Objavljeno: 22.06.2017. 20:50

Zadnja izmjena: 22.06.2017. 20:58

Foto: Facebook

Polako se bliži kraj ovogodišnje Street Art avanture u kojoj su mladi kreativci oslikavali zid u blizini ludbreškog Otoka mladosti u sklopu projekta pod nazivom MasterPeace Street Art - Walls of Connection.

>> MASTER PEACE Ludbreško oslikavanje zida sudjeluje u ujedinjavanju 5 kontinenata

Podsjetimo se, organizacija MasterPeace je dobitnik nagrada Ujedinjenih naroda i Luksemburške nagrade za promicanje mira u svijetu.

- Danas nas je posjetio gosp. Damir Bobinac, regionalni voditelj prodaje AkzoNobel. Tvrtka AkzoNobel je u sklopu projekta MasterPeace Walls of connection donirala boje za zidove MasterPeace klubovima u više od 50 država svijeta u vrijednosti većoj od milijun kuna. -  rekao je Igor Dobec, koordinator projekta.

Ovo je bila uvertira u sutrašnji dana kada započinje festival Idemo otok, sutra u Ludbregu pod organizacijom ludbreške Udruge Lumen koja je po prvi puta u suradnji s Kulturnom udrugom mladih 'Centar Scena' što je prema svemu sudeći pun pogodak. Festival se podigao za još jednu ljestvicu više.

Što se tiče festivalskog programa, iako je Debeli precjednik otkazao nastup, organizatori nisu imali nikakvih problema oko toga, jer će ih zamijeniti Gužva u 16-ercu. Glavni performeri su već ranije najavljivani Zadruga i Cold Snap, stoga ne propustite 12 izdanje ludbreškog Idemo otoka na kojem će biti ludo i nezaboravno.

>> Zadruga i Cold Snap na ovogodišnjem festivalu Idemo otok u Ludbregu

>> Evo tko nastupa na ovogodišnjem festivalu 'Idemo otok' u Ludbregu

Komentari