srdačne čestitke

FOTO Studenti FOI-ja s tri različitih studija održali dvije svečane promocije u HNK Varaždin

Objavljeno: 22.01.2018. 19:20

Zadnja izmjena: 22.01.2018. 19:22

Studenti FOI-ja ovoga su vikenda u HNK imali čak dvije svečane promocije studenata sveučilišnih diplomskih te stručnih dodiplomskih studija. Zaslužene diplome dobilo je čak 290 studenata.

Prvo su u petak imali 6. svečanu promociju magistara ekonomije (91 promovenata) sa sveučilišnog diplomskog studijskog programa Ekonomika poduzetništva kao i 8. svečanu promociju sveučilišnih magistara informatike (78 promovenata) s informatičkih diplomskih studijskih programa koji se izvode na FOI-ju.

Dan kasnije održana je 8. svečana promocija stručnih prvostupnika poslovne informatike (121 promovenata) sa stručnog preddiplomskog studija Primjena informacijske tehnologije u obrazovanju (PITUP) koji se izvodi u Varaždinu i u centrima Sisak, Križevci i Zabok.

Dekan Fakulteta prof. dr. sc. Neven Vrček je čestitao promoventima i njihovim gostima na upornosti i želji da završe studijske programe na Fakultetu organizacije i informatike te izrazio želju da stečeno znanje ugrade u gospodarski napredak naše zemlje. U realizaciji promocije, uz dekana prof. dr. sc. Nevena Vrčeka sudjelovala je prodekanica za nastavu doc. dr. sc. Renata Mekovec, prodekan za poslovanje doc. dr. sc. Vladimir Kovšca i voditeljica studija Ekonomika poduzetništva izv. prof. dr. sc. Marina Klačmer Čalopa. Mi ovim putem čestitamo svim studentima na postignutom uspjehu.

 

Komentari