STUDENTSKI SPORT

FOTO: Studenti turnirom u uličnoj košarci obilježili International Day of Universty Sport

Objavljeno: 30.09.2019. 11:22

Zadnja izmjena: 30.09.2019. 11:26

Studenti Sveučilišta Sjever obilježili su Internacionalni dan studentskog sporta, International Day of Universty Sport turnirom u uličnoj košarci 3x3. Turnir se održao na parkiralištu ispred Sveučilišta Sjever  na adresi 104. brigade 3 u Varaždinu.

Savez sportskih udruga Sveučilišta Sjever,  Sveučilište Sjever,  Studentski zbor, Sportska  udruga Sveučilišta Sjever, Županijski akademski sportski savez  u suradnji s Hrvatskim akademskim sportskim  savezom zajednički su organizirali obilježavanje Internacionalnog dana studentskog sporta na Sveučilištu Sjever.

Pedesetak studenata aktivno se uključilo u turnir dok su drugi svojim prisustvom i navijanjem podržali ovaj sportski akademski dan. Atraktivno natjecanje i popratni glazbeni program privukao je i prolaznike i stanovnike obližnjih zgrada čime je ispunjena osnovna zadaća ove manifestacije. Na taj se način ukazuje na važnost bavljenja sportom i fizičkom aktivnosti, ali i sav potencijal hrvatskog akademskog sporta i akademskog sporta na Sveučilištu Sjever.

Komentari