Dojmljiv nastup

Foto - Subotičke mažoretkinje oduševile publiku u slovenskom Piranu

Objavljeno: 01.07.2024. 18:06

Zadnja izmjena: 01.07.2024. 18:10

Puhački orkestar Općine Mala Subotica i Mažoretkinje Male Subotice u subotu su na poziv Turističke zajednice Piran-Portorož održali promenadni koncert pod nazivom "Pod Tartinijevim lokom" u slovenskom gradu Piranu, izvijestili su iz Općine Mala Subotica. 

U ambijentu Tartinijevog trga publika je uživala u izvedbama puhačkog orkestra te mažoretkinja koji su kroz pjesmu i ples predstavili Općinu Mala Subotica slovenskoj publici i mnogobrojnim turistima. Osim nastupa, ekipa iz Međimurja provela je vikend na slovenskoj obali te uživala u kupanju u Portorožu i razgledavanju Pirana, a na putovanju im se pridružio i predsjednik Vijeća Općine Mala Subotica Mladen Križaić. 

Po povratku u Malu Suboticu, krenule su pripreme za novi zajednički nastup koji će se održati već ove nedjelje povodom obilježavanja Dana Općine Mala Subotica. Iz Općine tako pozivaju ove nedjelje u 18,30 sati na Promenadni koncert u Maloj Subotici, na kojem će im se pridružiti Puhački orkestar Grada Murskog Središća te Mažoretkinje Murskog Središća. 

Komentari