čestitke!

Foto - Tena Risek prva studentica kojoj je uručena nagrada za posebna postignuća na natjecanjima

Objavljeno: 15.09.2023. 13:51

Zadnja izmjena: 15.09.2023. 13:51

Tena Risek prva je studentica kojoj je uručena nagrada na temelju Odluke o nagrađivanju učenika i studenata za posebna postignuća na međunarodnim natjecanjima.

Ova studentica Tekstilno-tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, nekadašnja učenica Srednje strukovne škole Varaždin s jednog od najvećih događaja izvrsnosti u strukovnom obrazovanju i vještinama u Europi "EuroSkills Gdańsk 2023." vratila se s brončanom medaljom. Na njenom uspjehu čestitali su joj zamjenica župana Varaždinske županije Silvija Zagorec, pročelnik Miroslav Huđek te ravnatelj Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih Mile Živčić.

- Svojim uspjesima kako u srednjoškolskim klupama, tako i kao studentica, osvojenim rezultatima na natjecanjima, ali i samim odgovornim pristupom prema radu, Tena je prava promotorica strukovnog obrazovanja u Varaždinskoj županiji. Vjerujem da su, osim njenog rada, truda i volje, njenim rezultatima pridonijeli i njeni profesori, mentori, članovi obitelji, ali i Varaždinska županija koja stvara temelje na kojima se onda lako nadograđuju znanja i vještine, i u konačnici postižu ovako sjajni rezultati - rekla je Zagorec.

Tena Risek na međunarodnom natjecanju u Poljskoj koje je je okupilo 600 mladih umjetnika iz 32 zemlje sudjelovala je zajedno s Matejom Raljević iz Požege, a sve pod budnim okom mentorice Vere Tomić Žager, profesorice Obrtničke škole Požega.

Komentari