ŽUPANIJSKI NOGOMETNI KUP

FOTO Tko je sve bio u Nedeljancu na nogometnoj fešti između domaćeg Nedeljanca i Varaždina?

Objavljeno: 23.07.2020. 08:11

Zadnja izmjena: 23.07.2020. 08:29

U Nedeljancu je održana prva polufinalna utakmica Županijskog nogometnog kupa ŽNS Varaždin između domaćeg Nedeljanca i Varaždina.

U sportskom dijelu bila je to očekivana pobjeda prvoligaške ekipe Varaždina, a domaći igrači i navijači uživali su u nesvakidašnjem sportskom događanju. Pobijedili su Varaždinci ukupnom rezultatom 2:7, a golove za Varaždin postigli su: Benko tri gola, a po dva gola Glavica i Petković. Za Nedeljanec su golove postigli Mihalić i Škvarić.

Bila je to prilika i da se čestita NK Varaždin i njihovom treneru Samiru Toplaku za ostanak u Prvoj ligi, pa je tako predsjednik Nedeljanca Krunoslav Bistrović poklonio treneru Varaždina Samiru Toplaku umjetničku sliku.

NK Varaždin susret je počeo u sastavu: Zelenika, Perković, Prce, Glavica, Glavina Dominik, Posavec, Benko, Denis Glavina, Novoselec, Špičić i Mehdikhani; a nastupili su još Mezga, Petković, Šarac, Cerovčec i Kolarić.

NK Nedeljanec istrčao je u sastavu: Domjan, Buden, Kučko, Mesec, Đunđek, Kovačić, Škvarić, Hanžek, Bistrović, Glavaš i Modrić; a nastupili su još Levatić, Osredek, Kocijan, Hosni i Mihalić.

Komentari