živi muški

FOTO Tko kaže da nema Badnjaka bez snijega? Pogledajte kako su se Lepoglavčani dobro zabavili...

Objavljeno: 25.12.2017. 17:36

Zadnja izmjena: 25.12.2017. 17:38

Još jedan je Božić prošao bez priželjkivanog snijega, ali to nije neophodno da bi se društvo dobro zabavilo. Tako su u Lepoglavi proveli super vrijeme prvo s tradicionalnim motomrazovima, a onda na popularnom nogaču.

Umjesto u sanjkama vučenim sobovima, Deda Mraz i njegovi klonovi Lepoglavu su posjetili na motorima i za tu se prigodu pretvorili u Motomrazove. U tradicionalnoj akciji Motokluba MK JAL Ivanec, Motomrazovi, inače članovi kluba, s vrećama punih slatkiša oduševili su vesele i znatiželjne klince pred lepoglavskom školom gdje su ih kao i svake godine nestrpljivo čekali. Dio poklona kojima su Motomrazovi darivali klince tradicionalno osigurava i Grad Lepoglava, a njihove roditelje Motomrazovi počastili su kuhanim vinom i čajem. A prema broju zainteresiranih klinaca, sljedeće će se godine morati poduplati broj poklona 

A kad već nema snijega, onda je barem dobro vrijeme za mali nogomet - ili kako ga popularnije zovu - nogač. Ovo je bio 16. tradicionalni zaredom. Možda nije bio najatraktivniji hakl kojega ste ikada imali prilike gledati, ali ljudima je bilo zabavno. Publika je imala što za vidjeti - i zabaviti se i bez snijega.

Komentari