varaždinske toplice

Foto - Topličke vatrogaskinje se sa Zimskog kupa u Puli vratile sa zlatom

Objavljeno: 22.03.2022. 09:47

Zadnja izmjena: 22.03.2022. 09:47

Topličke vatrogaskinje ostvarile su velik uspjeh - s II. Zimskog kupa DVD-a Pula u brzom spajanju usisnog voda vratile su se kući sa zlatnom medaljom.

Riječ je o natjecanju u organizaciji DVD-a Pula na kojem je sudjelovala i ženska A ekipa DVD-a Varaždinske Toplice koja je osvojila prvo mjesto. Zapovjednica DVD-a Varaždinske Toplice i trenerica ženske A ekipe Marinela Belavić naglasila je zadovoljstvo ovim uspjehom.

DVD Varaždinske Toplice je prije tri godine proslavio i veliku, 130. obljetnicu što je, kako navodi gradonačelnica, dokaz kako vatrogastvo u Varaždinskim Toplicama odlično funkcionira.

- Grad puno ulaže u vatrogastvo i svoje Dobrovoljno vatrogasno društvo, a svaki ovakav ogroman uspjeh čini nas ponosnima i sretnima. S ovakvim vatrogaskinjama, građani nemaju zašto strahovati za svoju sigurnost. U ovim izazovnim vremenima najbolje dolazi do izražaja koliko je vatrogastvo važan dio sustava civilne zaštite, a Grad će DVD-u Varaždinske Toplice i dalje biti maksimalna potpora u svemu što rade - rekla je gradonačelnica Dragica Ratković.

Komentari