radovi u tijeku

Foto- Traje proljetno uređenje u Varaždinskim Toplicama

Objavljeno: 15.04.2022. 14:39

Zadnja izmjena: 15.04.2022. 14:39

Proljetno uređenje Varaždinskih Toplica u punom je jeku, poručuju iz gradske uprave, a parkovi, trgovi, ulice i rotori polako dobivaju uskršnje ruho. 

Sadi se cvijeće, čiste se i uređuju javne i zelene površine, obnavljaju se i prihranjuju travnjaci, bojaju i obnavljaju parkirni zaštitni stupići i rasvjetni stupovi. Kako bi Grad u što ljepšem izdanju dočekao Uskrs, grade se nova grobna polja i pješačke staze, radi se na krčenju i malčiranju zapuštenih površina, a uskršnje dekoracije već su naveliko postavljene.

Zadovoljstvo ovim radovima koje izvode djelatnici Foruma Toplice izrazila je i gradonačelnica Dragica Ratković istaknuvši kako turističkom biseru Varaždinske županije daju novo i ljepše ruho.

-Dobro je poznato da naše Toplice imaju velik turistički potencijal, a kako bi privukli sve veći broj posjetitelja, ali i bili grad ugodan za život potrebno je kontinuirano raditi i uređivati naš grad. Želimo da Varaždinske Toplice postanu grad s četiri zvjezdice, a zahvaljujući svim radovima, korak po korak približavamo se tom cilju – naglasila je gradonačelnica Ratković.

Uz velik potencijal u zdravstvenom turizmu i sve većem broju OPG-ova i kuća za odmor koji privlače turiste, Varaždinske su Toplice sve bliže tituli perjanice zdravstvenog i kontinentalnog turizma Varaždinske županije, ali i šire.

Komentari