donosimo fotografije

Foto - U Areni otvoren veliki sajam lova i ribolova, evo što sve tamo možete vidjeti

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 07.10.2022. 11:51

Zadnja izmjena: 07.10.2022. 12:14

Foto: Boris Matijašec

Danas se u varaždinskoj Areni održal svečano otvaranje Međunarodnog sajma Priroda, lov, ribolov, turizam, najstarije hrvatske manifestacije iz oblasti lova i ribolova.

Sajam ima već dugu tradiciju i poznata je manifestacija našeg kraja na kojoj se izlažu oprema i proizvodi za lov, ribolov i boravak u prirodi, a svoju ponudu predstaviti će i obiteljska poljoprivredna gospodarstva i obrtnici. Naglasak se i ove godine stavlja na edukaciju pa će sadržaji poput izložbi, radionica i prezentacija zasigurno biti vrlo zanimljivi i korisni za posjetitelje.

Sajam ima već dugu tradiciju i poznata je manifestacija našeg kraja na kojoj se izlažu oprema i proizvodi za lov, ribolov i boravak u prirodi, a svoju ponudu predstaviti će i obiteljska poljoprivredna gospodarstva i obrtnici. Međunarodni sajam Priroda, lov, ribolov, turizam za posjetitelje će biti otvoren u petak i subotu od 9 do 19 sati, a u nedjelju do 17 sati. Cijena ulaznice iznosi 20 kuna za odrasle, 10 kuna za djecu do 15 godina, dok je ulaz za djecu do 7 godina besplatan. Više informacija dostupno je na internet stranici te Facebooku Sajma.

Otvorenju sajma prisustvovali su predstavnici gradske i županijske vlasti, a kako je bilo, pogledajte u našoj fotogaleriji!

Komentari