općina cestica

Foto - U Cestici održan susret svećenika i djelatnika PU Varaždinske

Objavljeno: 21.06.2024. 12:58

Zadnja izmjena: 21.06.2024. 12:58

I ove godine održan je susret svećenika i djelatnika Policijske uprave varaždinske u Općini Cestica koji je započeo prije 30-ak godina na inicijativu svećenika Zdravka Boraka. 

Na groblju u Petrijancu zapalile su se svijeće na grobu Vjekoslava Vincekovća, a potom u Cestici na grobu preminulog Zdravka Boraka. Na groblju u Cestici molitvi na grobu vlč. Zdravka bili su prisutni i obitelji inicijatora susreta, kao i svećenici cestičkih župa, vlč. Mario Filipović iz župe Sveta Barbara Natkrižovljan i vlč. Zorislav Šafran križovljanski župnik, a u ime Općine Cestica svijeću je zapalio zamjenik predsjednika vijeća Općine Cestica Ivan Bednjanić Bunić.

Nešto iza 18 sati sudionici susreta uputili su se prema stadionu „Graba“ igralištu nogometnog kluba Polet Cestica. Dogovoreno je da utakmica traje 2 puta po 25 minuta, a utakmicu je sudio Mario Zebec iz Lovrečana. Iako rezultat nije bio u prvom planu bolji u realizaciji stvorenih prilika pokazali su se nogometaši selekcije PU Varaždinske koji su pobijedili rezultatom 3:0. Nakon odigrane utakmice druženje je nastavljeno na posjedu Ivana i Marije Banfić na Falinić Bregu.

Komentari