općina jalžabet

Foto - U Jalžabetu održan Općinski turnir pod nazivom 'Sport za sve'

Objavljeno: 21.06.2023. 09:22

Zadnja izmjena: 21.06.2023. 11:50

Ovog vikenda održan je Općinski turnir pod nazivom "Sport za sve", a turnir je održan u 4 kategorije: tenis (pojedinačno i parovi), streličarstvo, viseća kuglana i nogomet.

U kategoriji tenisa prijavljeno je bilo ukupno 14 natjecatelja. Pobjednik teniskog turnira Jalžabet KUP 2023. je Mario Oršić, 2. mjesto osvojio je Petar Tenčić, 3. je Mladen Tenčić te 4. mjesto pripalo je Željku Petricu. Pobjednici turnira u kategoriji parova su Petar i Mladen Tenčić , a osvajači 2. mjesta su Mario Orišć i Robert Horvatić.

U kategoriji streličarstva pobjedu je „odnio“ Stjepan Hruškar. Za petama mu je bio Patrik Novosel dok treće i četvrto mjesto su osvojili Davor Amanović i Rajko Solar. Glavica Božo pobijedio je u kategoriji viseća kuglana. Srebrni je Ivan Rihtarić, a brončana Dubravka Petric.

Nedjelja je počela prvim Memorijalnim turnirom "Nikola Vuković – Moca i Dario Vupora" na koji se ukupno prijavilo 12 ekipa. Zlatni pehar odnio je Moca tim pod vodstvom braće Ivana i Josipa Vukovića, za koje je ovo bio posebno emotivan trenutak, a prisutni su imali priliku gledati ponovno na terenu nakon dugo vremena. Ekipa Best friends iz Novakovca pod vodstvom Maria Oršića osvojila je drugo mjesto. Za treće i četvrto mjesto odmjerili su snage Općinska ekipa pod vodstvom načelnika Rajka Solara i ekipa Leteći medvjedići pod vodstvom Roberta Horvatića (predsjednika NK Jalžabet). Krajnji ishod bio je u korist Letećih medvjedića koji su zauzeli treće mjesto dok je Općinska ekipa četvrta.

- Zahvaljujemo svim natjecateljima i posjetiteljima ovogodišnjeg turnira. Posebice zahvaljujemo NK Jalžabet, Streličarskom klubu Navaho Jalžabet i Udruzi umirovljenika i starijih osoba Općine Jalžabet na svesrdnoj pomoći u organizaciji cjelokupnog događaja kao i našim kuharima (Ivici Magiću, Vladimiru Tenšiću i Damiru Hruško) što su svojim odličnim kulinarskim vještinama nahranili toliki broj posjetitelja. Razveselilo nas je vidjeti "naš" Sportski centar ispunjen s toliko velikim brojem ljudi i veselim dječjim smijehom na napuhancima i što je svatko pronašao "kutak" za sebe. Vjerujemo kako su nas i naši dečki Nikola i Dario pratili od gore i bili ponosni na sve nas jednako kao i mi na njih za sve provedene godine s nama, za svaku odigranu utakmicu i doprinos našem društvu - naveli su iz Općine.

Komentari