NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

FOTO U kakvom se ozračju nogometaši Varaždina pripremaju za skori susret s Interom?

Objavljeno: 23.06.2020. 20:43

Zadnja izmjena: 23.06.2020. 21:48

U četvrtak, 25. lipnja NK Varaždin dočekuje NK Inter iz Zaprešića u još jednom kvalifikacijskom susureti za ostanak u HT Prvoj ligi, u sklopu 31. kola.

Varaždin trenutno ima sedam bodova više od posljednje plasiranog Intera i nalazi se na osmom mjestu, pa pobjeda ili remi znače skoro pa siguran ostanak u društvu najboljih hrvatskih nogometnih klubova, pet kola prije kraja prvenstva.

Nakon dvije teške utakmice ali i dvije pobjede ekipa se oporavlja i od utakmica ali i od slavlja.

- Ma, uvijek se lakše oporaviti nakon pobjeda, rekao je trener Varaždina Samir Toplak neposredno prije današnjeg treninga. - Ovo je slatki oporavak. Teške utakmice, ali teška je svaka koju igramo, neće biti niti jedna lagana. Međutim, došli smo na jedan nivo na kojem imamo samopouzdanje. Da nam je netko ponudio prije dolaska Intera da imamo sedam bodova viška, rekli bi da je to nemoguće. U ovom trenutku je to realnost ali moramo biti izuzetno pametni, moramo biti hladne glave. Tu sam i ja izuzetno bitan da posložim psihički ekipu, jer ne smijemo pokleknuti u euforiji. Moramo biti pravi natjecatelji, naglasio je Toplak.  

Susret u četvrtak od 21,05 sat igrat će se ponovo pred gledateljima, pa nogometaši Varaždina očekuju veliku potporu s tribina.

Komentari