slavi se magdalenje

Foto - U Knegincu tradicionalno proštenje, pogledajte koga smo sreli

Nakon što je jučer održava svečana sjednica, danas se s početkom u 10 sati održalo središnje misno slavlje koje je predvodio vlč. Zoran Gložinić...

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 22.07.2021. 11:16

Zadnja izmjena: 22.07.2021. 11:16

Foto: Luka Šalamun

Obilježavanje Dana Općine Gornji Kneginec i ove će godine biti popraćeno brojnim događanjima.

Nakon što je jučer održava svečana sjednica, danas se s početkom u 10 sati održalo središnje misno slavlje koje je predvodio vlč. Zoran Gložinić u koncelebraciji sa svećenicima iz Dekanata. Nakon misnog slavlja mještani mogu prošetati tradicionalnim kneginečkim proštenjem, a najmlađi uživati u cjelodnevnoj igri na besplatnim napuhancima kod zgrade bivšeg vrtića.

U petak, 23.srpnja u 20 sati odigrati će se prijateljska nogometna utakmica između veterana NK Dubravka i NK Zagorac na nogometnom igralištu Dubravka Turčin. U subotu, 24. srpnja savate klub Omega Kneginec održati će Dane otvorenih vrata gdje će posjetilji moći obići prostorije nove sportske dvorane na Trgu hrvatskih branitelja u Knegincu Gornjem. Magdalenje 2021. biti će obilježeno i događanjima koje će pripremiti kneginečki ugostitelji uz pokroviteljstvo Turističke zajednice Općine Gornji Kneginec.
 

Komentari