najava iz grada

FOTO: U Koblenzovoj ulici počinje gradnja velikog parka koji će se prostirati na 7000 kvadrata

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 23.11.2020. 12:19

Zadnja izmjena: 23.11.2020. 12:22

U Ulici Grada Koblenza u Varaždinu postavljeno je novo dječje igralište, a o toj temi kao i daljnjim planovima uređenja igrališta u Gradu Varaždinu govorili su gradonačelnik Ivan Čehok i direktor Parkova Alan Runac.

U ovome kvartu do sada nije bilo ni jednog dječjeg igrališta, a prema riječima gradonačelnika Čehoka ovo je samo simboličan početak gradnje velikog parka koji će se prostirati na 7000 kvadrata. - On će dati posebnu crtu ne samo onim građanima koji ovdje žive nego i cijelom gradu jer iza Kućanske rampe nismo imali ovakav park sa sportskim igralištima, klupicama za sjedenje, stolovima...- rekao je Čehok i dodao kako je ovo najveća parkovna i hortikulturna investicija ove i iduće godine. Kako je dodao, Grad bi uskoro trebao dobiti građevinsku dozvolu za Kućansku rampu, a na proljeće bi trebala i uslijediti prijava na fondove. 

- Kad se ovaj novi park završi, ovaj će kvart dobiti jednu lijepu cjelinu. Rješenja su spremna, jedino što nam nedostaje su djelatnici jer kontinuirano radimo na mnogobrojnim aktivnostima uređenja grada. Već sutra, počinjemo sadnu drvoreda na Grabanicama – najavio je direktor Parkova Alen Runac.

Komentari