na svečanosti

FOTO: U Lepoglavi dodijeljena priznanja najboljim sportašima

Na prigodnoj svečanosti najboljim sportašima i sportskim ekipama Grada Lepoglave u 2018. godini dodijeljena su priznanja Zajednice sportskih udruga Grada Lepoglave.
Objavljeno: 11.02.2019. 11:13

Zadnja izmjena: 11.02.2019. 11:15

Na prigodnoj svečanosti najboljim sportašima i sportskim ekipama Grada Lepoglave u 2018. godini dodijeljena su priznanja Zajednice sportskih udruga Grada Lepoglave.

Pa je tako najboljom sportašicom u 2018. godini proglašena Tea Hojsak iz ŽNK Lepoglava, a najboljim sportašem Mario Musulin iz Sportsko penjačkog kluba "Direkt". Najboljom ženskom sportskom ekipom proglašen je ŽNK Lepoglava, a najboljom muškom Kuglački klub Lepoglava.

Najboljom mladom sportašicom proglašena je Mia Ribić iz ženskog odbojkaškog kluba Lepoglava, a najboljim mladim sportašem Patrik Vučković iz Karate kluba Lepoglava. Priznanje za perspektivnu mladu sportašicu primila je Katarina Briški iz Ženskog nogometnog kluba Lepoglava, a perspektivnog mladog sportaša Leon Butko iz Karate kluba Lepoglava. Perspektivnom mladom ekipom proglašen je Ženski odbojkaški klub Lepoglava. Najuspješniji sportaš veteran u 2018. godini bio je Zlatko Turk iz Kuglačkog kluba Lepoglava. Titulu trenera godine ponijela je Stela Gotal iz Ženskog nogometnog kluba Lepoglava.

Posebno priznanje zaslužnom sportskom djelatniku pripalo je Jerku Kosu iz Planinarskog društva "Pusti duh", dok je priznanje za poseban doprinos sportu Grada Lepoglave dodijeljeno Udruzi za sport i rekreaciju "Sport za sve" Višnjica.

Da se važno baviti sportom, kako zbog zdravlja tako i zbog vlastite "nadogradnje" sportašima je poručio predsjednik Gradskog vijeća, Robert Dukarić: "Važno je baviti se sportom kako zbog zdravlja tako i vlastite "nadogradnje". Bavite se sportom i uživajte u njemu".

- Želim da novci ostanu u Lepoglavi i da njima financiramo naše klubove i sportaše. Ako će netko iskakati talentom i kvalitetom, on će prirodnim putem otići u neku drugi sredinu koja će mu omogućiti daljnji sportski razvoj. Nama je bitno osigurati bazu odnosno uvjete za početak bavljenja sportom - poručio je zamjenik gradonačelnika Hrvoje Kovač.

Komentari