Park hrvatskih branitelja

FOTO: U Lepoglavi obilježen Dan Oružanih snaga Republike Hrvatske

U Lepoglavi je petu godinu zaredom obilježen Dan oružanih snaga RH te održan Dan otvorenih vrata udruge Branitelji Hrvatske Lepoglava.
Objavljeno: 29.05.2019. 09:08

Zadnja izmjena: 29.05.2019. 09:14

U Lepoglavi je petu godinu zaredom obilježen Dan oružanih snaga RH te Dan otvorenih vrata udruge Branitelji Hrvatske Lepoglava.

Otvorenje manifstacije je započelo u jutarnjim satima misom za poginule, nestale i umrle branitelje te pripadnike Oružanih snaga, a evo što je na to rekao i predsjednik udruge Branitelji Hrvatske Lepoglava Dražen Husnjak: "Branitelji su bili temelj stvaranja današnjih Oružanih snaga, te je to čvrst temelj koji je omogućio stvaranje snažnih Oružanih snaga koje građanima danas garantiraju miran san."

Nazočnima se obratio i gradonačelnik Marijan Škvarić: "Hvala braniteljima za sve što su činili u ratu, ali i na ovome što čine danas kada pokazuju kako se voli svoj kraj" 

U Parku hrvatskih branitelja, kod spomen obilježja 12-orici poginulih branitelja s područja Grada Lepoglave, odana je počast poginulim hrvatskim braniteljima među kojima i 12-orici s područja Grada Lepoglave. Uslijedio je defilei centrom Lepoglave uz pratnju Limene glazbe Lepoglava da bi program bio nastavljen u Gradskom parku gdje je održana i svečanost otvorenja.

Komentari