GRAD LEPOGLAVA

Foto - U Lepoglavi učenici obilježili Europski tjedan sporta

Objavljeno: 05.10.2021. 12:27

Zadnja izmjena: 05.10.2021. 13:15

U Lepoglavi je proteklog tjedna obilježen Europski tjedan sporta u organizaciji Zajednice sportskih udruga Grada Lepoglave.

Manifestacija je okupila više od 800 djece. Glavna tema kampanje, kao i u prethodnima, bila je "#BeActive", a provodila se s ciljem poticanja javnosti na tjelesnu aktivnost i to ne samo u tom tjednu već tijekom cijele godine. U okviru obilježavanja Europskog tjedna sporta učenici su se okupili na Sportsko rekreacijskom centru u Lepoglavi gdje je održano sportsko natjecanje osnovnoškolaca iz lepoglavske škole u trčanju. Najbržim su trkačima pripale medalje koje im je uručio gradonačelnik Marijan Škvarić.

- Velik broj vas djece koja ste se okupili danas na Sportskom centru u Lepoglavi i provodite dan baveći se sportom potvrđujete da je Grad Lepoglava zaista Europski grad sporta. Sport je važan za vaš razvoj i zato nastojte provoditi što više vremena baveći se njime. Grad Lepoglava stvorio je uvjete za bavljenje sportom na cijelom gradskom području, a na vama je da ih iskoristite i pri tom uživate i družite se - rekao je gradonačelnik Škvarić.

Komentari